HEALTH COACHING PARTICULIEREN

Als Leefstijlcoach (of Lifestylecoach) leer ik mijn cliënten kritisch naar de eigen leefstijl te kijken. We kijken naar voeding en beweging, maar ook naar slaap, stress en rustmomenten voor jezelf. Bewegen betekent niet alleen sporten! Dit betekent de mate waarin je gedurende de dag actief bent – anders dan op de bank zitten dus. Je voedingspatroon aanpassen kan grote veranderingen te weeg brengen, kleine stapjes boeken de grootste resultaten. Slaap je te weinig? Dan kan dit een oorzaak zijn van heel veel problemen. Doe jij alles goed, maar voel je je toch niet optimaal? Misschien neem je wel te weinig tijd voor jezelf. Kortom – we kijken samen naar jouw leefstijl en hoe je die zou kunnen optimaliseren. Dit is voor iedereen anders.

 

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Het leuke van mijn werk vind ik dat ik allerlei mensen mag coachen, van jong tot oud, van super fit tot beginnend sporter, van te dun tot te zwaar, van groep tot individu!

Jouw health coach

Over mij

Ik ben Fieke Fillekes, afgestuurd Leefstijlcoach aan de post HBO Opleiding, Academie van Leefstijl en Gezondheid en lid van de BLCN. Ik help graag mensen om zich gezonder, fitter en actiever te kunnen gaan voelen.


LEES MEER OVER MIJ

WAT ANDEREN ZEGGEN

LEON

Ik wilde beter worden in mijn sport en wat afvallen. Het besef dat je door sporten alleen niet fit wordt of voldoende resultaat kunt bereiken heeft mij over de streep getrokken om ook echt naar mijn voeding te gaan kijken. Voeding is een essentieel onderdeel van het geheel. Door de samenwerking met Fieke ging ik anders kijken naar voeding, lette beter op met wat ik wanneer ging eten, ook voor wat betreft de hoeveelheden en het soort voeding. Ik voel mij nu energieker en vooral ook sterker, ik kan nu zwaarder trainen. Door het regelmatige sporten en het bewuste eten slaap ik dieper, waardoor ik meer uitgerust wakker wordt dan voorheen. Mijn kracht is toegenomen, vet afgenomen en mijn gewicht constant gebleven.

MIRANDA

Mijn doel was om een paar kilo’s kwijt te raken en mijn vetpercentage naar beneden te brengen. Na verschillende diëten te hebben geprobeerd wist ik niet meer wat goed was voor mijn lichaam. Welke voedingsstoffen heb je nodig en welke welke moet je laten staan of minderen?

FFirst gaf mij na een uitgebreide analyse de tools om gezond en lekker te eten en ook nog m’n vetpercentage omlaag te krijgen. De fijne persoonlijke begeleiding van Fieke, de vele eet- en sporttips en de vele heerlijke recepten hebben mijn lijf weer in balans gebracht.